06-02-2013
Successful New Year's drink

Copyright photo: © Paardenfotograaf.beDe nieuwjaarsdrink voor de sponsors en de leden van ‘Door Fokkers Voor Fokkers’ (DFVF) vond dit jaar plaats bij Eurohorse in Grobbendonk. Een gelegenheid waarbij de familie Verlooy ook haar klanten uitgenodigde. De fokkers werden ontvangen in de prachtige binnenpiste. Buiten reden de ruiters een drietal jongen paarden voor. Frederik Debacker zorgde daarbij voor deskundige uitleg en commentaar. Nadien kreeg het publiek enkele fokmerries te zien, gevolgd door uitleg over de fokresultaten.

Als afsluiter stelde Eurohorse alle bij haar gestalde hengsten één voor één aan de hand voor. Simultaan werden de springkwaliteiten op een groot scherm geprojecteerd, met als neusje van de zalm ‘Emerald van ’t Ruytershof’.

DFVF kon aan de organisatie van AVALYMPICS (sportintegratie voor en door personen met een verstandelijke beperking) een cheque van 665 euro overhandigen. Het publiek was unaniem: het was een aangename en gezellige namiddag, er was veel interesse en veel sympathie. DFVF bedankt in naam van al haar leden de familie Verlooy voor de prachtige namiddag!