Dulf Van Den Bisschop

Heartbreaker  Nimmerdor  Farn 
Ramonaa 
Bacarole  Silvano 
Orchidee 
Secret Love Wonderland  Libero H  Landgraf I 
Oktave 
Priscilla  Grannus 
Zarina 
Geboren: 2003

Geslacht: hengst

Kleur: donker bruin

Stokmaat: 171

Stamboek: BWP

Goedgekeurde hengst
Gekeurd voor:  BWP
Dekgeld:350
Sperma: diepvries,

dekvoorwaarden
Dekvoorwaarden Dulf Van Den Bisschop - NL

Nakomelingen

Harley vd Bisschop
Hannah
Hilfiger vd Olmenhoeve
Ilton vd Spithoeve
Jasco vd Bisschop

https://www.horsetelex.nl/horses/progeny/114508/dulf-van-den-bisschop
Diepvriessperma beschikbaar.  Verdere inlichtingen via e-mail: emerald@eurohorse.be 
Tel : 0032 471 390 101 - Danielle

GETEST VOOR WFFS - NIET DRAGER

Deze BWP-ambassadeur is niet enkel bekend om zijn eigen indrukwekkende sportcarrière, maar vooral ook om zijn zeer succesvolle nakomelingen, zoals Harley vd Bisschop (winnaar GP Tryon 2016 met Nicola Philippaerts, sinds 2019 onder het zadel van Bertram Allen), Hannah (winnares 5*GP Lummen in 2017 met Steve Guerdat, nu onder het zadel van Henrick Von Eckermann), Hilfiger vd Olmenhoeve (Emily Moffitt), Ilton vd Spithoeve (Robert Smith) en Jasco vd Bisschop (Marc Mcauly).
Dulf Van Den Bisschop geniet momenteel van zijn welverdiend pensioen in de USA, dankzij Eurohorse is hij sinds 2019 opnieuw beschikbaar voor de fokkerij in Europa.

VADER: De legendarische Heartbreaker is wereldwijd bekend om zijn talloze succesvolle nakomelingen, en zijn invloed op de fokkerij is enorm.

MOEDER: Libero-H dochter Secret Love Wonderland bracht ook de goedgekeurde hangsten Arizona (v. Utrillo vd Heffinck) en Maestro vd Bisschop (v. Cornet Obolensky)voort, evenals meerdere op topniveau presterende paarden, waaronder Holland vd Bisschop (Heartbreaker), Estina (v. Heartbreaker) en Olivia vd Bisschop (v. Emerald).

NAKOMELINGEN: Zijn super bloedlijnen en succesvolle nakomelingen maken van Dulf Van Den Bisschop een populaire dekhengst. Hij geeft sterke veulens met bloed en veel maat.
https://www.horsetelex.nl/horses/progeny/114508/dulf-van-den-bisschop
 
Foto's & Video's